Nederlands  Deutsch

Nieuws


Drukte in Edam!
13 mei 2019

Al tijdens het vaarseizoen van 2018 begon het aardig vol te raken in de binnenhaven van Edam. Steeds meer booteigenaren wilden hun vaartuig voor enkele maanden of voor het hele jaar in het pittoreske centrum van Edam hebben.

 

Nu in 2019 zijn er ook weer een hoop nieuwe boten naar Edam gekomen. Tegelijkertijd zijn er een aantal boten verkocht en vertrokken naar andere delen van het land. Hierdoor konden we een aantal nieuwe boten aannemen. Het nieuws verspreidde zich snel waardoor er eveneens een wachtrij voor een ligplaats in de binnenhaven van Edam ontstond – iets wat zeker de afgelopen vijf jaar niet voor was gekomen!

 

Gelukkig hebben we op dit moment (mei 2019) de meeste aanvragen voor een ligplaats kunnen honereren en daardoor hebben we ook dit jaar weer een hoop mensen kunnen verblijden met een prettige ligplaats in Edam.

 

Naast onze nieuwe vaste liggers hebben we daarbij al flink wat passanten kunnen verwelkomen in de haven van Edam. Met name tijdens de paasdagen waren, met het prachtige weer, een uitgelezen kans voor veel booteigenaren om een mooi tochtje te maken en Edam aan te doen. Gelukkig staan Hemelvaart en Pinksteren weer voor de deur: nog een kans om het gezellig druk te maken in Edam!