Nederlands  Deutsch

Aan de westelijke zijde van het Markermeer vindt u de haven van Edam. Op loopafstand van historisch Edam kunt u hier aanleggen voor een gezellig en memorabel verblijf. In de luwte van het Markermeer kunt u heerlijk genieten van het weer, de natuur en de historische bezienswaardigheden in de omgeving. Op nog geen twee kilometer afstand van het centrum van Edam bent u van alle gemakken voorzien. Van alle gebruikelijke faciliteiten, een officiële zwemplaats en een gezellig buitenterras tot het bestellen van vers brood voor de volgende ochtend aan toe!

Laatste Nieuws

Voor al het nieuws omtrent de Jachthaven Edam kunt u hier terecht.

17september2018

Een mooie zomer!

Tevreden kijken wij terug op een mooie zomer waarin er veel bedrijvigheid was in onze haven. Waarschijnlijk was het een combinatie van het prachtige weer en minder overlast van het wier waardoor het lekker vol was in de haven van Edam.

 

Tijdens een zomer waarin alle hitte-records verbroken worden, is voor veel mensen het water de ideale plek om vakantie te houden of ev


7juli2017

Start maaien waterplanten Hoornse Hop

Op dinsdag 4 juli zijn de maaiwerkzaamheden in het Hoornse Hop gestart. In ongeveer 1,5 week tijd wordt in totaal 125 hectare aan waterplantenvelden gemaaid.

 

De afgelopen maand zijn er bijna 200 meldingen bij het waterplantenmeldpunt binnengekomen. Mede aan de hand van deze meldingen zijn de maaigebieden bepaald. Dit jaar hebben is ervoor gekozen om vier vaargeul

Start maaien waterplanten Hoornse Hop